#1 TikTok Ads Spy Tool

A Better Way to Make TikTok Ads Dropshipping & TikTok For Business

  • Find TikTok winning products & TikTok dropshipping ads.
  • Analyze TikTok advertisers
  • Get the Latest TikTok Shop Data.
Try It Free

dropshipping sites nederland

Published on: January 31 2023 by pipiads

3 VERSCHILLENDE HIGH TICKET DROPSHIPPING LEVERANCIERS

in deze video ga ik 3 verschillende high' tiket dropship leveranciers met je bespreken en ga ik je ook tips geven over hoe je dat contacten best kan aanpakken. dit was erg. geniet van de internet. check ik jullie zo. [Muziek]. yes, welkom is super tof, dat je kijkt al weer een nieuwe video op mijn kanaal. mijn naam is tussen elkaar en nou ja, op dit kanaal dank je van alles leren over online geld verdienen, online marketing, e-commerce, business mindset, alles, wat daarmee te maken heeft, maar voornamelijk over het dorp super in nederland en belgië. in de vorige video hebben we het gehad over het hartstikke dorpssmid model, en in deze video wil ik 3 verschillende high' tikken dropship labels iets met je bespreken. nu geef ik een aantal praktische tips over, hoe jij het contact het bed kunt laten verlopen. er zijn eigenlijk drie verschillende typen leveranciers. je hebt die een, je hebt die twee en je hebt die je drie leveranciers. als we kijken naar het i een leverancier is- dat noem ik ook- worden bij onze leveranciers, dat we eigenlijk leveranciers, die makkelijk te vinden zijn op internet. als dropshipper kun je heel makkelijk aan noodzaak, want platform zoals big bike bijvoorbeeld, je wordt bijna altijd goedgekeurd. ze hebben vrijwel geen service of hele slechte service en ze hebben verder ook geen kwaliteitscheck. dus dit zijn eigenlijk leveranciers, waarbij ik het apparaat, om mee samen te werken, want er de kwaliteit is daarbij gewoon echt heel erg laag en je wilt uiteindelijke kwaliteit webshop opzetten, want goede producten, goede samenwerken tussen jou en jouw hi tik het object leveranciers en die je een leveranciers ook absoluut niet aanraden. die 2 leveranciers, dat zijn ook wel de zilveren leveranciers, die gaan eigenlijk een klein stapje verder en die je wangen proef op procedure om. dus ja, ze zijn ook wel redelijk makkelijk te vinden op internet, maar je komt er niet zomaar door in de. ze gaan wel kijken van: oké, wie is die persoon, met wie we samenwerken? ze hebben ook op wilt betere klantenservice. we zijn veel meer betrokken bij jou wel business hebben op een kwaliteitscheck, en vaak hanteren zij een minimale verkoopprijs, en dat doen zij op concurrentie van het merk tegen te gaan. bijvoorbeeld een, een apple macbook bijvoorbeeld, dat mag je niet, onder een bepaalde prijs mag je dat verkopen. dus deze leverancier, die zilveren leveranciers, die hebben vaak ook een minimale verkoopprijs, maar ik persoonlijk mee samenwerken. wat ik ook iedereen zal adviseren, is, om lema samen te gaan werken met die je drie leveranciers, dit dan ook wel de premium leveranciers genoemd of de gouden leveranciers en deze theorie. leveranciers, die hebben een selectieve distributie, want wij uiteindelijk naar toe wel eens, dat je een brand bout in een bepaalde- niet rol, tom of bob bepaald product, en je wil echt als de autoriteit gezien worden binnen jouw veld. deze tier 3 leveranciers, die al teer, ook vaak vaste per kop verkoopprijzen. af en toe kun je wel een beetje in inschuiven, maar vaak hebben deze leveranciers op vaste verkoopprijzen ze wil een fantastische klantenservice. je wordt ook vaak vermeld op hun website. dat wie zorgt voor extra sales en laat ook zien, dat je leverancier en serieus neemt. en deze leveranciers, die investeren vaak in de goede samenwerking. het zijn vaak de wat grotere merken, mijn. als je een mooie samen kan werken, kun je scherp inkopen, hebben de garantie, dat je de beste kwaliteit producten heb. en de zijn er ook alles aan, om ervoor te zorgen, dat jij als business, jij als webshop, als dorp super van het merk beter producten kan gaan verkopen. nou, hoe overtuig je nou een premium tier 3 leverancier, om met jou samen te gaan werken? de kan in het begin het best lastig zijn, zeker met u nog geen check black het web, maar er zijn wel een aantal praktische tips, die ik met je wil delen, om die premium leveranciers aan boord trekker van jou, had ik het op shopping business. het eerste belangrijke is de webshop. dus zorg voor professionele webshop door middel van bijvoorbeeld superfly, en dit laat namelijk zien aan de leverancier, dat je een serieuze spelen. we dan, wat de meeste mensen doen met het lood, ik het op super- is, hoe ik een bepaald product importeerde, product naar een webshop maken, daarvoor stelen, webshop om een en schaar gelijk starten met verkopen. we had ik het op speurwerk teller. wat anders. het stappen systeem, dus de volgorde, die je doorloopt op een high tiketbox verbist te starten eerst, eigenlijk net omgekeerd: je gaat eerst op zoek naar- we schreven de niet tot na een- geschikte producten, die we gaat verkopen, en voordat je überhaupt leverancier gevonden, ga je eerst je webshop maken. het is: maak hele webshop in orde, die zo voor alle juist de pagina's heb, juist de branding. alleen, het enige, wat je eigenlijk lege laat, is product zelf. of je pakt wat afbeeldingen van google, want hiermee kun je namelijk naar die leveranciers topic deel zijn van heen, ik ga deze producten aanbieden, ik zou graag jouw producten in ons assortiment hebben. dit is de website, wat de leverancier kan zien van: oké, het is een serieuze speler, kan ook al wat, en het is gewoon beter, om met een webshop, een leverancier aan te komen, zodat ze na van zijn gevoel kan geven: van heen, met, met wat voor partij op het wad, op het zo'n ga ik samenwerken. dus het eerste, wat je wilt doen, op het moment, dat je niet hebt gekozen e producten gevonden in smaak, allereerste webshop, en met die webshop ga je de leveranciers naderen. tweede is: zorg voor een duidelijk salesplan. dus, als je bij levens, die aankomt, op bestuurde mailtje of je belt alleen onesie op, zorg dan, dat je de leverancier ik het vertellen, hoe je zijn producten kunt gaan verkopen hoeft, niet heel uitgebreid, hoeft geen heel boekwerk te van te maken, maar zorg in ieder geval, het je stap voor stap aan de leverancier kan vertellen: van heet, zo ga ik het aanpakken, dit is mijn ervaring, dit stappen gaan we doorlopen, en dat deze manier ga ik jouw producten in de markt zetten. dus het komt al heel sterk over, als je en met de webshop aankomt en met de leverancier ook gelijk kan vertellen: van oké, dit is hoe ik jouw producten gaan verkopen. en de derde, en dat het echt een hele belangrijke jongens, zorg alsjeblieft voor een script van tevoren, dus, zo dat je van te voren nadenkt over eventuele objecties, over eventuele obstakels van de leverancier en denk: wat de volle na van oké, hoe kan ik daarop inspelen? als de labels ip leverancier bijvoorbeeld niet weet, wel dropshipping is? hoe ga je dat uitleggen? welke obstakels kan je eventueel hebben, en welke dingen zou je tegen kunnen komen in het gesprek? dit is echt een hele belangrijke aan. en waarom is het hele belangrijke? je hebt maar één kans bij zo leverancier. tuurlijk je dat het altijd opnieuw proberen, maar vaak is het zo is je leven, als je een keer benaderd en je verpest het een keer, kun je niet de volgende week weer gaan aankloppen bij de leverancier. dus het is echt heel belangrijk- of op de voor hem goed te scripten hebben, goed voor te bereiden op het gesprek en de echt met een duidelijk een plek van te voren in te ga, in te gaan staan. dus 3 tips: zorg is een webshop, tweede is over een salesplan, die je kan tonen aan de leverancier of die er in irak en toelichten. en het derde is: zorg voor een uitgebreid leverancier script, dat je goed voorbereid bent op het gesprek. dat zijn eigenlijk drie hele belangrijke dingen, die is sowieso mee wil nemen, als je een premium leverancier aan boord wil trekken van je business. wil je nou meer leren over hi tiket, roep je plan en wil je ook een voorbeeld van, hoe je leverancier kan vinden, en wij nog voorbeeld van een gesekst op gespreks templates. klik dan op de link in de beschrijving, want de regen toegang tot de gratis training en in die training leg in een paar simpele stappen uit, hoe hard ik het ook slim fit model werkt, hoe je ermee kunt gaan starten, en ik laat je, onder andere laat ik je zien, hoe je die hi tik, het premium leveranciers kunt gaan vinden. dus je kan voor mij gewoon de live demonstratie van hoe je dat kunt gaan doen voor de nou toffe video doe even.

IK PROBEERDE INTERNET MILJONAIR TE WORDEN DOOR DROPSHIP-CURSUSSEN, EN DIT GEBEURDE ER... | Kalvijn

oké, ik ben er klaar mee. ik ben mij helemaal de pest pleuris hier in nederland, waar ik nogal reis. ik wil independance zijn, en als ik onze nederlandse drop ship legends mag geloven, dan kan iedereen dat is. oké. stel je voor, je zou je wat die pietermaat potentie van een sunblock voor een schotel ik, om hem vervolgens die zandloper te laten kopen voor bijvoorbeeld fijne, daarna ergens anders voor 10 euro inkopen en het laat bezorgen op een adres van peter. dan lopen dus geen risico en maak je dus dikke winst. grap was dus drock, ik ben het ook niet helemaal, maar wat ik wel weet, is, dat ik deze [ __ ] lamborgini wil, dit huis wil en deze kuiten wil. dus ik ga het proberen te leren van dropship legend for life boilie joaquim chiari one. helaas is trouwens ook vloggen. misschien kan ik nog iets leren over vloggen. dus tijd, om galerij te worden van dropshipping en alles, wat daarbij hoort. ik ben niet te zien, we dan wel inhoudt. wat ik wel precies weet, is, dat ik de laatste tijd vol gegooid wordt, het advertenties van een aantal jongens, waaronder ooit. dus ik ben 20 jarige, middelbare school dropout en ik woon nu in deze a huge china. maria wist ik. de beste opening ever van een video zegt niet: hallo, je begint gewoon met dus die bonus in deze youtube villa kijken. denk je dan meteen hoger achten? hij is. ik heb eigenlijk drie stappen gevolgd. nummer 1 definieert, wat ik wil was een online business en staan gekend dus de meest subtiele flessen over. aan de ene kant van het spectrum heb je ron de jong. zegt, ik heb mijn eerste poging en je hebt hem die zo zeggen: pieken, villa, hoe je dat jou leren. drie stappen en volgens dat niet hoeft. er is, ik kan, ik vinden 10 dat altijd met succes en vocht exacte room heb. jij heeft gevolg. plaats nr 1 in het rood: schaduw: ie goed, tien jaar bio in echt lastig, duurt erg lang vallen en opstaan of twee rechte lijn 1 jaar boem. en stap 3: ik heb gevolgd en trouwens dit hele deel is eigenlijk er soms yoga doen het zo. ik vind het moet, het is zo moeilijk en film is. stap drie is, om actie te ondernemen. zodra jij, de baas, ik het zie, konden meteen de valt er in te houden. inderdaad geworden het überhaupt op baas [ __ ] zijn sommen niet questions is. voor mij was dit een business model. starten we eigenlijk simpele kleine facebook at voor bedrijven. hun, daar kun je nu we gebruik van maken. de rail en online is gestart, dan de zak er nu vijf minuten naar mijn filter oud uitziende, ook geluisterd- hubo in morgen, weet je, tokh, een klein beetje zelfspot. nummer 2: jij wil waarschijnlijk iemand volgen, die het al heeft gedaan, voor van je. onze vriend ooit zegt dus, dat je me kan helpen, met rijk worden oplossen cursus te volgen, maar deze cursus is niet goedkoop: 997 euro levens, want to gaan? wat whatsapp gesprek? die zullen we bewijzen, en het ben de. krijg je bij elkaar voor maar 997 euro en maak gebruik van de 2020 opening ziel. je zou tokh denken, dat, als je jaar bijna voorbij is, dat dan je openings, die ook vervalt. maar goed, wie ben ik om daar wat van te veel gooit? dat is dus geen dropshipper. het is gewoon een van de rug makker, die ergens succesvol in blijkt te zijn, want kijk even naar zijn huis, hij wil jij ook leren om dat ene. wat je daarvoor moet doen, is ff duizend euro betalen. maar goed, hebben allemaal ergens liggen, tokh. we gaan we over naar de echte dropshippers van vandaag, namelijk joshua kaas. dat is pas een dropship. mijn naam is joshua, en jaar geleden was ik nog student. ik verdiende ongeveer 500 euro, en inmiddels heb ik meer dan 20.000 euro per maand om met mijn online business probleem en 500 euro free book, 500 per maand per dag, free afrika, p, ja, ja, yo, ik verdiende ongeveer een miljoen, miljoen, miljoen ton het jaar over gedaan. oké, koel, overhemd, shirt van in god, 20.000 euro verdiend, omzet of winst. ik deed het niet. ik ga je precies vertellen, hoe het mij is gelukt, om van simpele student at digital nomad te gaan. in drie maanden tijd, scherm, allemaal leren klinkt fantastisch, boeit me niks meer aan doen. onze vriend joshua biedt tussen gratis, anderhalf uur durende cursus aan en die besloot ik heb, en hier begon ik mijn drugs in avontuur, samen met zo'n 600 andere- tenminste dat stond er. ik kan alleen mezelf zien, hun budget. maar goed, eerste 20 minuten waren [ __ ] saai en bestonden voor alle typen van mijn woonplaats om zijn ambro en woorden zoals ben. ineens moest ik pen en papier pakken. ik heb geen keus. en daarna moest ik- je raadt het al, treinen u het type toegeven los en leren, in het producten een probleem moeten, oplossen bij mensen. we, haar man blijkt, iedereen kan dit. dit heb ik overigens zo'n twintig keer gehoord. ook kwam ik erachter, dat doosje, waar niet echt snapt, wat het woord garantie betekent, kan je garanderen, te koop misschien wel honderden van dit soort dingen per dag, niet een garantie. misschien zegt bla, bla, shopify, website, wat je 30e keer per maand gaat kosten, en toen, na ruim een uur geluidje te hebben, na eigenlijk niks. kwam joshua vertellen, dat, als je echt wil leren, hoe je rijk wordt, je de grote cursus kan kopen, maar de dropship ik er een, die drie punt 0 aangeboden worden voor vijftienhonderd euro. als ik zakje, cursus rockanje mij dan garanderen, dat is xs blauw. en het antwoord is nee, willem ii, tule, meertens, het hele [ __ ] business model. dit is interessant. het is juist anderhalf uur nodig, om je helemaal op de hype, 15.000 euro aan een of andere cursus krijgen. we vandaag voor mij zijn de. ik ga er even een filmpje van josh, maar kijk, en daarna ga ik beginnen met dropship. ik ben ook later kon. van deze video ga ik je uitleggen, waarom je moet stoppen met op server via aliexpress in 2020. stoppen me niet, niet meer, maar net anderhalf uur uitgelegd, waarom het geen jou is, om een kast op goed. nu moeten we natuurlijk een drijvend jaar en woon checken. dat is, denk ik, wel de bekendste van allemaal. ook geen dropshipper, maar een e-commerce. en wat is jou naam? wordt gezien als top autoriteit op gebied van mindset en online geld verdienen in nederland zich over mijn top drie tijden op online vlak. alleen boutmy pagina werkt niet echt lekker. ik ga wel gewoon is een livestream bekijken, zo gratis. online cursus, die filmpjes kijken, les missen. maar wakker, dit was nog saaier dan de eerste, weet je waarom? omdat het vrijwel hetzelfde was. mijn leven is nu vet. ik woon hier in dit huis met deze dikke auto. jij kan dit ook. bla, bla, bla, bla bla. ik had eerst niks, maar hebt nu alles. en dat komt door mijn mentor. ik wil ook jouw mentor zijn. er met mijn cursus is dit makkelijker dan ooit. alleen zoek ik echte action tekens, en voor die eerste 25 is er een speciale aanbieding voor mijn cursus van maar liefst een fractie van het bedrag, dat ik beweert, dat het eigenlijk waard is. volg je me nog, luister hem. goed, het is een dag later. gister heb ik voor het eerst een training van jerry one gevoel, ben ik er verder gaan zoeken, en toen kwam ik er achter, dat die ongeveer drie keer per dag doet, is vind ik vrij tijdsintensief. ging en eens nadenken: kijk die chat, die staat het uitgeschakeld. ze kan ik zeggen, als je dan drie keer per dag zo'n webinar doet, de achter de kans vrij groot, dat je gewoon een bandje aanzet, dan die van afspeel. dus heb ik vandaag, een dag later, precies hetzelfde tijdstip, meer cursus gevoel en drie keer raden. hij is exact hetzelfde aan het eind van de video morgen. mensen hun vragen stellen, bijvoorbeeld françois- dit was een stream van gister, france- la jolla na en zegt: ie voor die belgië, kan ik dit ook doen? en ja, dit werkt ook voor belgië. ook een goede vraag van françois, en dit gebeuren vandaag in de cursus frans la arena. hij zegt: keyboard in belgië, en als je niks mis mee, je gewoon een bandje afspeelt, als in het gewoon communiceert maak, laat het zich me gewoon lijken, als op het live allemaal gebeurd, en dat allemaal met de losgaan in de chat. moet je lijster 10 kleuren vraag in de chatbox, en ik ga beantwoorden. typ nu vraag naar het boek. dat kan niet, dat ik geen zin lang zal. kort, wat deze jongens doen, is gewoon legaal. alleen kan ik me goed voorstellen, dat ze door hun verkooppraatjes zoals dit: neem actie en check de vierdaagse gratis online.

More:How To Delete All Your WhatsApp Data and Account

Werkt Dropshipping (Shopify) nog wel in 2022? (met Dropshipping Expert)

beste amazon leeuwen, welkom bij een nieuwe video. en vandaag stelt de vraag: werkt dropshipping nog wel in 2021? om die vraag te kunnen beantwoorden, heb ik vandaag een gast. dit is luna, en zij is een expert op het gebied van dropshipping en zij doet ook al een aantal jaar aan dropshipping. en later in deze video gaan we de vraag dus beantwoorden: werkt dropshipping nog wel in 2021? dus blijf vooral tot het einde kijken. [Muziek]. oké, laten we gelijk beginnen als eerst. even wil ik doen en de kans geven, om zichzelf voor te stellen: ben je al lang bezig met dropshipping en wat is jouw ervaring daarmee? yes, ik ben sinds mijn 16e bezig met ecommerce, nu ongeveer anderhalf jaar bezig met dropshipping. ja, het gaat best wel lekker zijn, heel erg aan het uitbreiden. dus, ja, dat doet nu anderhalf jaar. oké, en wat betreft dropshipping, je minders anderhalf jaar al bezig bent aan een uitbreiding, zeg je, heb je ook al meerdere store's gehad of een specifieke store, waar je film, zeg, me heb gedraaid, of hoe moet ik dat zien? ja, ik heb meerdere stuks gehad. ik ben te loggen met een kledingstore, die draait meestal in de zomer, want voor op zomer producten, en zo ben ik uitgebreid naar verschillende niveaus en zijn nu: ik meubels? ja, ja, zeker. ja, dus ik ben gewoon uitgebreid naar meer dan store en ruzie. oh, dit is best wel veel mogelijk op shopify. je kan meer restore stad, waar je hebt uw general stores, jaar, zonder al teveel in een business model te duiken, ook even in algemeen. daarover voor wil ik nu naar ook echt de kans geven van hoe ziet het er op studiemodellen nou precies uit, van wat moeten? wat is eigenlijk het verschil tussen voorbeeld dropshipping en bolcom en aan de zon nog een normale webshop bij bolcom en fotokopieën de producten in? dus moet je veel geld hebben, je moet vooruit beheren. mijn peddel chip is dat niet zo. dus je koopt van de leverancier, gaat meteen naar de klant, en jij bent alleen een tussenpersoon, die kookt. dus dat is heel handig, want to nu even filmen center te hebben. je hoeft dus niet heel veel voorraad in te kopen, wat dus meer makkelijker maakt met je cashflow. ja, en nu zelf verdenkt u kunt veel over amazon met verkoop en we zongen en het kijkt. het voordeel daar is, het is een wat hogere drempel, dus je hebt minder snel, dat concurrenten, jij je product na, inderdaad, omdat jij als voor tractie het in hebt, al veel voorraad. maar juist het nadeel is zeker, als je met een klein budget wil, beginnen ik er. soms. ook was de vraag: kan ik met 500 euro starten? we hebben, zonder te vragen: is er al? is het antwoord helaas nee, maar wij in geval van een troep shopping: ja, kun je dus met 500 euro al starten, de eerste rechts gaan opzetten. en ja, het grote verschil is dus, dat je niet zoals nu als inkoop bij de, dus niet in een grote voorraad of in de kopen, maar dat je met kleine volharden kunt werken, rechtstreeks naar de klant toe. s nou, we manier van interessante vraag leek ook voor vandaag over luna is: ja, er is steeds meer commotie rond en dropshipping en kom vaak best wel negatief in nieuws over met de aflevering boos als je, misschien waar de gezien is een aantal afleveringen over dropshippers, die niet al te best naar voren komen. maar ja, het is misschien helemaal niet zoals het lijkt. dus nu namens in jij, dat was jouw mening daarover. is het echt zo slecht, als dat lijkt te zijn? nee, en omdat het dus een hele lage drempel is, om te beginnen, kun je alle mensen eigenlijk beginnen. aan trok je, je moet ik afrika hebben, goede website, en dan ben je eigenlijk al binnen. dus aan doen ook heel veel mensen, die het kunnen misbruiken. dus lange levertijden, geen goede klantenservice, en daardoor kan je dus inderdaad in de nieuws komen. wat hij ook vervelend is voor de mensen, die namelijk korte levertijden en hele goede kansen, klant jurgen, dropshipper, want kan een heel goed business model zijn. dus ja, het ligt eraan, het ligt eigenlijk aan, mogen mensen het allemaal doen en dat is het niet gaan misbruiken? ja, en hoe zit het dan precies? wat betreft, waarom worden klanten naar of soms gewoon zo ontzettend boos, dat ze dus naar zo'n both to stappen of naar dat soort programma's, dat ze echt gaan klagen. hoe komt dat dan precies? nou, vaak is het, dat, dat bedrijven gaan liegen, op hun website, webshop tokh, niet perse liggen te zijn, maar verkeer informatie geven. de track en trace doet het niet. zijn we niet goed overleg met de leverancier? dat is bijvoorbeeld: heel veel sales gaan draaien, maar eigenlijk kan de leverancier niet helemaal niet aan, waardoor ze achterlopen. het gewoon heel erg belangrijk, om goed aan aan te geven, op uw website zo zulke lange klant surf, je krijgt niet track en trace, en dan hoe mensen vaak niet zo moeilijk, zorg er ook voor, dat de goede klantenservice medewerker opstaat, die goed de vragen beantwoord, en dan kom je ver. ja, dus, het gaat echt om de transparantie ook naar. ik zal dat ze goed door ervan. oké, dit is, wat ik kan verwachten. en als jij het heel duidelijk dan, aangifte de website: ja, volgens mij is er achteraf ook maar weinig, waarvan klanten dan ook ik kan jagen, klopt zeker, oké. dus jij weet nu echt dit probleem gezien, die bij dropshipping voorkomen, en hoe het eigenlijk een staat- waar wij ook wel benieuwd naar ben, van ook dat soort dingen, zoals het broertje facebook account geblokkeerd is, gaat adverteren, of shopify, die moeilijk doet, eigenlijk al die problemen, die ontstaan bij dropshipping is. zorg, dat het niet, voordat het businessmodel heel erg korte termijn is, het juist net een keer succes hebben, dat je dan eigenlijk al weer in de problemen zitten door, niet verder kunt. en is daar een oplossing voor werk, trotse dingen, die ze nog wel? ja, nee, dropshipping werkt zeker nog. dan ben ik echt van overtuigd, want het is gewoon een goed business model. de leverancier heeft de producten, jij kan meer met je cache aanwending en zo investeren in plaats van producten zelf. dus ik denk echt, dat het werkt. maar ik denk, dat een branding heel belangrijk wordt, een specifieke nice, goede branding, niets is een categorie. goede branding daarom heen, en zorg voor, dat je goede leverancier hebt, als ze 15 tot 30 dagen dunne over de levertijd is het gewoon heel erg zonde voor uw bedrijf van mensen gaan via via ook praten van dat. zolang ik zag niet viewer stel, ik besteld wel bij vol. dus daarom zou ik aanraden, om in europa en leverancier te zoeken, google is your friend. ik zoek altijd heel veel levens even op google bijvoorbeeld voor de mens hebben, die ook een google vonden. ik kan hun leveranciers in nederland benaderen. zijn vaak wat duurder, maar schoot brand kun je ook meer vragen, wat zeker ook een aanrader is, op alibaba. heel veel mensen er op zoek via aliexpress, maar je kan ook heel veel vinden op alibaba. bijvoorbeeld je vragen over: hebben jullie in europa meer hout, of of dat ze vanuit china snelle levertijden kunnen geven. dus dat zijn wat tips, die ik heb. voor de mensen, die met de drop shott op een goede me ja, ja, dus eigenlijk waar een beetje op neer te, omdat ik jou zo hoor, is dat, als jij nu met rob's hem wilt starten in whatever een langere termijn wat succesvol als opbouwen. dan zul je dus veel meer met die fabrikant in mini mee aan, om het product misschien ook juist beter zelfs nog te maaien, dan andere pro 4 juni, mars staan, en dat je echt goed overleg met de fabrikanten in je afspraken maken over levertijden, dat soort dingen, en echt dus, wat je eigenlijk zegt. een heel goed punt, dat je echt een merk opbouwt en dat mensen, dus ook je, dat jullie klanten jouw merk of gaan herkennen van oké, dit merk heeft een goede leeftijd, heeft een goede klantenservice en daardoor bij you to lange termijn nog steeds winstgevend en natuurlijk, wat we allemaal winnen- succesvol. nou, hopelijk hebben jullie inmiddels een veel beter beeld gekregen- of troops heb ik dan nog wel of niet werkt, en ook, hoe je het dan naar je eigen hand kunt zetten, zodat het in ieder geval voor jou voor de langer termijn ook succes gaat opleveren. verder doen aan. wat moeten mensen doen, als jou willen vinden? misschien via instagram? ja, dit spel weet ik, loenermark, denk je, kan wel vinden. ik me altijd vragen stel:

More:RAPIDLY TEST YOUR DROPSHIPPING PRODUCTS USING FACEBOOK ADS | STEP BY STEP FOR SHOPIFY CLICKFUNNELS

How to Start Dropshipping in the Netherlands - THE RIGHT WAY!

[Music]. many people dream of a profitable business that serves customers all over the world. if you are one of them, this information is exactly what you need. drop shipping is the business that provides equal opportunities to everyone. it doesn't matter whether you are an islander or a resident of a busy metropolis. if you want to secure a better future for yourself and your family, you can easily set up an online business that will bring you money at any point of the globe. you don't need to manufacture products or to buy them from someone in advance and stok them, paying all related expenses. all you need is stable internet access and an online store. starting here, your business journey begins. let's see how drop shipping business model works in simple six steps. step one: find an online supplier who has the products you want to sell. step two: show the suppliers products with marked up prices on your website and advertise them. step 3: receive direct payment from the customers who buy from your website. step 4: redirect the orders to your suppliers and pay them their original price. keep the profits to yourself. step 5: do nothing. the supplier will ship the order directly to your clients. step 6: repeat: find more products and suppliers, if you like, and enjoy greater earnings. as a netherlands national, you have everything it takes to start this business smoothly and quickly. easy internet access and growing smartphone usage let you stay in touch with your suppliers and customers 24: 7 and guarantee a brilliant business performance. all major payment gateways, such as paypal and 2 checkout, are available in netherlands, which is why you can safely receive and manage your well-earned profits. multikultural environment lets you learn more about the life and issues of various ethnic groups and tailor your offers to various customer segments, so there is nothing that would stop you from launching a money-making business that breaks geographic boundaries and lets you run your venture on a global scale. how would you like the idea of selling products to customers widely spread across the world and staying in the comfort of your own home? [Music]. if you're residing in netherlands, it doesn't mean that you must target your business on this country only. yes, netherlands is more than just your homeland. it's a well-developed country with high income economy and one of the highest standards of living in the world. online shopping is very popular here, so you won't have problems reaching out to your prospective customers. however, why limit yourself with a narrow customer segment if you can easily contact any client from any point on the globe. drop shipping business model lets you deal with buyers across the world, whether it be a student from japan or a housewife from the usa or a citizen of any other developed country. there, the infrastructure is perfectly optimized for e-commerce, so you can enjoy both easy business management and a healthy profit level. launch your online store with ali dropship and become a 100 owner of a profitable business. ally dropship is the world's number one drop shipping business platform that provides you the wordpress plugin and customized store creation service at very affordable price. create your own drop shipping store with the most powerful plugin for wordpress, or let the alidropship team create a store for you. ally dropship's unique solutions are creating a wave of buzz with dropshippers just like you. whether you're a total newbie or a seasoned expert with a multi-million dollar turnover, ally dropship has the exact solution you're looking for. when you invest in alidropship plugin, you can easily build your own professional aliexpress drop shipping store. the plugin offers all the features you'll need to build your own highly profitable business. the best thing about dropship is, unlike other drop shipping platform, alley dropship lets you enjoy the 100 ownership. whether you build it yourself or have ally dropship build it for you, you will have full ownership of your dropshipping empire. you keep all the profits and have complete control over your store. an alidropship doesn't limit you on the number of products you can have or the monthly sales you can get. even if you have tens of thousands of products and millions of orders, you pay no extra fees. an alley dropship has a wide range of high quality services to help you succeed through every phase of growth. ally dropship offers free personal support for every solution you order, so you'll always have them as your secret weapon. are you ready to start your drop shipping business today? the link is in the description below. go to the description, click the link and start your drop shipping journey today.

Een eigen webshop beginnen met dropshippen - Stap voor stap tutorial via Shopify Nederland

welkom bij weer een nieuwe video. mijn naam is als vertaald in: op dit kanaal vind je alles over online geld verdienen voor millennium. in deze video ga ik je stap voor stap uitleggen, hoe je eigenlijk from scratch een eigen webshop op kan zetten. in stap voor stap beginnen, hoe jij een webshop op kan zetten. en de eerste stap, die eigenlijk moet doen, is weten, wat is dropship, en ik heb hier eventjes een tekening gemaakt, om even duidelijk te maken van oké, wat is dropshippen? nou, ik moet eigenlijk zo zien: jij hebben hier een webshop en jij zet producten van een leverancier- en jongens, dat ook niet speciaal aliexpress te zijn, dat kan iedere leverancier zijn- op jouw webshop. dus jij verkoop bijvoorbeeld dit product voor 30 euro en je koopt het hier in voor 10 euro. dus jij gaat nu de marketing doen en huppekee, een klant komt naar jouw webshop en hij betaalt 30 euro voor het product. nou, jij stuurt dus nu een lijst en order lijst terug met- oh ja, hoor, dus duostore gemaakt heeft- naar je leverancier. je leverancier stuurt het product regelrecht naar je klant toe, wat betekent, dat jij eerst die 30 euro ontvangt en je pad daarna, als je het product al verkocht heb, je die 10 euro aan je leverancier moet betalen. een aantal voordelen van het businessmodel dropshippen. het is een hele lage investering, omdat je eigenlijk geen voorraad nodig heb. je hebt geen voor haar, hoeft geen voorraad in te kopen. dus de de investering, als je vooruitgaat, inkoop, en hij is de investering al gauw 10, 20, 30 duizend euro. nu heb je geen voorraad. dan de tweede is natuurlijk geen voorraad en geen voor film, en het is namelijk zoals heeft vooruit hebt, moet je er natuurlijk de pakketjes zelf voor vele. dus jij moet zelf inpakken, jij moeten zelf opsturen, etcetera, en dat bespaart gewoon enorm tijd. nu hoef je alleen maar het product op je webshop neer te zetten en de lijst van orders naar je leverancier te sturen. volgens leert doet je leverancier eigenlijk het zware werk van voor vullen. dan als laatste locatie onafhankelijk, en dat is vind ik zelf heel fijn, dat je eigenlijk niet ergens hoeft te zijn en dat je eigenlijk overal ter wereld kan werken, als je een laptop en een internetverbinding hebt. dat was eigenlijk stap 0, eventjes een introductie, wat blockchain we nou precies is. stap 1 is en niet of een markt kiezen, dan wij gaan eigenlijk verkopen via het print om de ment print-on-demand houdt in, dat jij bedrukt t-shirts, bedrukte truien, bedrukte tassen en zo meteen. verder later in de video ga ik u laten zien, hoe unieke product die op dit moment hebt, die, waar men je eigenlijk dus kon drock shoppen en print om de mensen aan kan doen. en het is misschien een beetje anders, wat je misschien gewend bent van wat je vaak ziet- aliexpress et cetera. het is namelijk zo: met print om de men kan je heel uniek zijn en kan je al snel je eigen kleding brengt, je eigen sieradenlijn opzetten en de b niet afhankelijk van troep van china, van aliexpress, print onder mentis en ja, een business model, de drop ze business model, wat eigenlijk super uniek is, je kan heel unieks aan je eigen designs is maken. dan zou ik ook adviseren: kies iets, wat je leuk vindt. dus ik zou adviseren: schreef nu vijf dingen op: misschien vind je computers leuk, misschien bij een hou je van auto's, misschien hou je van fashion, misschien hou je van sieraden, mode, beauty. op gegeven moment kom je daaraan, ze vijf dingen hebt, die jij leuk vindt, kom je op een gegeven moment op een nies terecht. want eigenlijk alles, wat iemand leuk vindt, daar wordt wel iets in verkocht. waarom ik zeg, dat je hem iets moet kiezen, wat je leuk vindt, omdat het uiteindelijk niet als werk gaat voelen. je wil natuurlijk in een online business stappen we natuurlijk geld verdienen, maar je wilt ook iets doen, wat je leuk vindt, zodat dit niet als werk gaat voelen. vandaar dat ik zeg: kies iets, wat je leuk vindt, want heel veel mensen krijgen eigenlijk een soort burn-out. istie gaan heel enthousiast de eerste maanden aan de slag, maar op geen mensen vinden ze het niet meer leuk. maar als je echt iets kiest, wat je leuk vindt, dan weet je, dat je voor de lamp doe, hem erin ben, en dat kan je ook een lamp door business opbouwen, omdat er dan niet als werkvloer. nou, in dit voorbeeld gaan wij in serving webshop beginnen de sprint om de mensen service bedrukte t shirt, broek, de schoenen et cetera- dat eventjes random gekozen, om jullie te laten zien, hoe je dus eigenlijk zo een print om de moment webshop opzetten. stap 2 is het aanmaken van een shopify account, en in de beschrijving kun je ook een link is hier naar shopify, de kom je waarschijnlijk op deze pagina terecht. we willen namelijk stoppen bij gebruik minder shoppen van eigenlijk de voorloper is, als het gaat om dropship pr apps, die echt zo makkelijk integreren met shopify en eigenlijk orders automatisch eigenlijk op pakken, zodat je eigenlijk niet dat werk hoeft te doen, hoe kommers en magento, die lopen tokh wat achter daarin and supervise, is echt het dropship platform, om een webshop te zetten, om te gaan dropshippen. wat je dan doet, is: je vult: je hebt, europa heeft een gratis 14 dagen trial. dus ik zou zeggen: vul even je e-mail, maak een wachtwoord aan en bedenk dat store naam. dit is nog niet je stoor naam, die je eigenlijk als domein gaat gebruiken, het is meer een store naam, die zoon, die hij dat ook zien, dan gaan je www punt juist door naar punt shopify, punt com want dat niet het domein dier, die we willen gebruiken. dus veel hier gewoon een en store naam in wat te maken heeft met jou mark, jouw niche, wat je hebt gekozen. nou, ik ga dit even doen, en dan zie ik jullie zo draait dit hebt ingevuld in de back-end van shopify. mijn store is gemaakt en ik ben aangemeld. nou, hier moet eigenlijk gewoon- dat maakt eigenlijk vrij weinig uit- word je hier neerzet, en je zou gewoon kunnen zetten aan je selling dat online, je springen raam up by how the one te zijn online only what is your current revenue. het maakt in principe niet uit, maar vult dit even in, en dit kan je zo laten, en dan klik dan next. nou, hier moet je dus een je naam, je gegevens invullen, je adres, zie je, waar je woont, etcetera, en vervolgens en termijn store. het spreekt voor zich. vul dit eventjes in. ik ga dit ook eventjes invullen, en dan zie jullie aan de achterkant van shoppen van nou, ik ben nu in de achterkant van shopify en het eerste, wat je moet doen, is eigenlijk en thema kiezen voor je website. want als je niet naar je website gaat, zie je, het ziet er nog best wel flat uit. ik heb al wat aanpassingen gedaan, maar hier zie waarschijnlijk iets vergelijkbaar. ik heb alvast een foto hier neergezet. maar hoe je een thema kiest, is eigenlijk, om hier te klikken: customize team. customize team [Muziek]. vervolgens kan je hieronder zie, hieronder komt export free, 3 teams. ik kan hier dus een nou een thema kiezen, wat bij jou markt wordt. ik heb de brooklyn thema ingesteld. heel veel mensen hebben de middenmoot thema heel voor soepel 5 stores. die nemen niet eens een betaalde thema en die laten eigenlijk een developer gewoon een gratis thema bewerken naar hun eigen, wat zij zelf willen. ik heb dus de broek, hun thema, en vervolgens als je moet je hier het in een ander weten, dit is blogpost. hier kan je eigenlijk een blog maken, goed voor, om eigenlijk ja gratis verkeer naar je website te krijgen. voorbeeld: als iemand iets zoekt op google en kan iemand jouw blogpost vinden, dus hier kan je blogpost maken. dan heb je pages, hier kun je eigenlijk pagina's maken voor je website. bijvoorbeeld, hier heb je een kennel of pagina en die heb een search pagina. maar je kan je eigenlijk pagina's maakt zoals een kan net als pagina of een rivier pagina's, shipping policy pagina en oud als pagina, en je klikt hier op app page en is het bijvoorbeeld about as wie er service voor uw, wie er all about serving and to make you look uniek aan de pitch. nou, iets van dat, die kan hier dus een template, ze fixiki zit, is gewoon een pees pagina, kliksafe. vervolgens, als je deze pagina bijvoorbeeld wilt toevoegen aan je aan je website, kom je hier bij navigation. maar hier zie je voor worden: main mini heeft hier home.

Hoe zit het met de LEVERTIJDEN als je dropshipt vanuit AliExpress?

yes, welkom en super leuk, dat je weer kijkt naar een nieuwe video. we hebben de afgelopen weken na de vorige video de duizend abonnees gehaald, dus ik nu super erg bedanken voor het abonneren en, als je nog niet geabonneerd bent, zodat je even klikt op de rode abonneer' knop en zet ook de notificaties aan, zodat je een melding krijgt, alles weer een nieuwe video online is: [Muziek]. in deze video wil ik het met jullie hebben over iets, wat heel veel mensen tegen hand, om te starten met de opscheppen, en dat is namelijk de levertijd. wat, als we dropshipper vanaf aliexpress, dan moeten onze producten uit china komen en dan hebben we simpelweg te maken met een langere levertijd. dus klanten, die bij ons bestellen, moeten gewoon lange op een pakketje wachten, dan dat zijn gemiddeld gewend zijn. wat? we leven in 2018 en de mensen krijgen steeds minder geduld, en als we op een website iets bestellen, ik gaan we de eigenlijk al vanuit, dat het de volgende dag wordt geleverd. bedrijf zoals bolcom, zalando, wehkamp, coolblue- niemand noem het allemaal maar op die hanteren vaak een levertijd van een dag, en we sommige webshops is ik zelf zo'n- dat was er vandaag gesteld- dat het product dezelfde dag nog in huis is. en hoe ga je daar nou mee om, als je het opzoekt vanaf aliexpress, in deze video op eigenlijk twee dingen te delen. dan is een, hoe je de levertijd kunt verkorte met 80 tot 85% en nummer twee, hoe je de langere levertijd kunt communiceren aan je klant, en ik ga je precies uitleggen. begon het misschien niet zo erg is, als je misschien denkt, dat jouw producten wat langere levertijd hebben. dus laten we starten, laten we duiken in mijn computer en het eerste waren met jullie over wil hebben, is, hoe je de levertijd kunt verkorte met 80 tot 85%. misschien hebben het wel eens doorgehad, dat je zelf bepaalt, wat dit kort en de levertijd, die we twee maanden maak je niet druk. klanten hoeven geen twee maanden op hun producten te wachten, wat ik ga je manier laten zien, hoe je er voor kan zorgen, dat jouw producten binnen 10 dagen geleverd worden bij de klant. en het eerste, wat je moet begrijpen, is, dat ook op aliexpress dropship bezitten. dus je verschillende mensen op aliexpress twitter, verschillende verkopers, sommige mensen we eigen fabriek, sommige mensen hebben een hele grote voorraad, maar sommige mensen op aliexpress simpelweg het opzoeken, zodat jij en ik. dat komt namelijk door de chinese variant van aliexpress. dat is tuinbouw en de prijzen daarop zijn ontzettend laag en heel veel mensen kopen daar product in, en dit sturen die direct naar jou of direct naar de klant. dus je kan je voorstellen, dat de levertijd bij zulke leveranciers langer is, omdat we zelf is ook een top super zijn, en de levertijd is eigenlijk opgebouwd uit twee dingen. dat is namelijk de processing time, dus de verwerkingstijd, en dat is eigenlijk de tijd, die de tussen zit tussen het moment, dat jij voor de besteld, en moment, dat het daadwerkelijk wordt verstuurd, en dan hebben we natuurlijk nog verstuur met dodencellen. dus, waar je heel veel wind kunt behalen, is, om te kijken naar the processing time en ik zo'n klein voorbeeld geven: als we zoeken naar een iphone hoesje, iphone case en hier downloaden google chrome extension van drock i find, dan kun je hier al de oplossing time zien. dus eerst, wat ons opvalt, is, dat de oplossing time bij dit product bijvoorbeeld twee dagen is en bij dit product vijf lagen en isolatie misschien niet met dit product is dat ook. kijk, bij deze is dat de oplossing times 7 dagen is, en dat houdt dus in, dat dit product al 5 dagen, bijna een hele week langer onderweg is, dan dat je zou kiezen voor dit product, en dat is dus een hele belangrijk, om in eerste instantie rekening mee te houden, want zoals je ziet, scheelt er dan op volle vijf dagen, en dat kan heel veel zijn, als je leeftijd ook nog wat langer is als een volgens klik op het product. wat heel belangrijk is, om te doen, is, om niet zomaar producten te bestellen, want als je dit zo was over stellen eens een voor de nergens te pletter, je bent lekker, als je op op aliexpress wat is het? gewoon zo, dat de product en minimaal maand onderweg kan zijn. je ziet die namelijk de china post ordinary smolt per plas, en dat is simpelweg een hele lange gezet methode. je ziet hier, dat de aflevering tussen de 16 en 36 dagen duur, en dat wil je gewoon niet verkopen aan je klant. dus dat je altijd wilt doen. als je producten gaat verkopen op uw webshop, kijk dan altijd, of de leverancier gebruiken, maken van aliexpress stenden shipping. het is ons wat duurder, kost een paar euro extra. maar als we het selecteren, even kijken aan ik bestel het shipping, dan zien we, dat de gemiddelde levertijd tussen de 12 en 15 dagen is, en dat scheelde zal letterlijk de helft ten opzichte van de standaard levertijd van de china' post ordinary small package plas. als we die selecteren, zien we, dat de levertijd om het 12 tot 15 dagen is, en als we dit combineren met de sneller processing time, dus de snelle verwerkingstijd, kan het zomaar zijn, dat dit product binnen een week of binnen 10 dagen wordt geleverd. wat ook heel belangrijk is- als je gaat- dropshipper wil je altijd contact opnemen met uw leverancier- is je bent een echt bedrijf met echte producten en ook met echte leveranciers, en je wil lange termijn relatie opbouwen, zodat, als er iets fout gaat, dat je altijd de leverancier, die die producten of die de fout voor jou gesteld en die ook snel naar jou communiceren, zodat, als er iets fout gaat, dat jij het probleem snel kunt oplossen met de klant. en een ander voordeel is dat, als je goede afspraken hebben, de leverancier, kun je ervoor zorgen, dat jouw product weight gainer worden verwerkt ten opzichte van andere producten bij, die bij die leverancier binnenkomen. en ook dat is er een manier, om de processing time te verkorten. zoals ik net al zei, mijn producten worden ongeveer binnen 8 tot 10 dagen geleverd, en dit is in 99 van procent van de gevallen is het geen probleem, want een lange levertijd kunnen we niks aan doen. de producten moeten simpelweg uit china komen. we kunnen moeilijk laten teleporteren naar de klant. dus ja, altijd te maken met de langere levertijd, maar dit is niet altijd het probleem. het probleem zit hem vaak in de communicatie. dus, als jij niks op mijn website vermeld en nikkel en besteld wordt bij jou, en de klant heeft het idee van nou het, zo mogen we geleverd zijn, en een dag later is de nog niet, dan drie dagen later is het nog niet, dan ga je probleem. we krijgen met klantenservice wat, als we, de heel veel klanten zijn, die boos, worden hij zich afvragen, waar in pakketje blijven. dus, wat veel belangrijker is, om levert en zelf is communicatie op je webshop. jongens, dit is iets, wat ik super vaak foutief fout gedaan zien worden. mensen zetten niks op een webshop over de langere levertijd en vervolgens klagen, zodat ze veel klachten krijgen in hun inbox. en dat is wel logisch, want klanten weten niet, dat het langer duurt. dus, als je drock, je van het aliexpress, communiceer dan altijd zo duidelijk mogelijk de levertijd naar de klant, en je moet natuurlijk niet zeggen: vanavond komt uit china de en daardoor kunnen wij goedkope inkopen, dus daarom duurt het wat langer. maak je een mooi verhaal van een paar dingen, die je kunt zeggen is: we maken gebruik van een tie werk shipping, mijn methoden, en dat betekent, dat wij producten direct vanuit de leverancier naar toe sturen. hierdoor kunnen besparen op opslag en transport kosten en jouw de producten kunnen aanbieden tegen een lagere prijs. en als we dit zo communiceert en duidelijk vermeld, waar de levertijd langer is, dan levert het in de praktijk geen problemen op. dus ik hoop, dat ik met deze video het meer duidelijkheid kunnen geven over de levertijd. voor nu wil ik je bedanken voor het kijken en als je het een leuke video vond, geef het hebt een live. laat in de comments weten, wat je nog meer wilt zien of wat je van deze video vond, en vergeet natuurlijk niet te abonneren. nogmaals bedankt, en ik zie je terug in het volgende video. ciao, ja, zeg jij de pan, ik zal het worden.